Over ons

Welkom bij DA VINCI food, drinks & events! 
Een uniek-historische locatie midden in het hart van  het  centrum van Terneuzen en bestaande uit  3 fraai gerestaureerde  gewelfzalen  van het  Arsenaalgebouw, het grootste en mooiste Rijksmonument van Terneuzen, de bruisende havenstad in Zeeuws – Vlaanderen! Geniet van onze uniek historische sfeer in het mooie monumentale pand en schroom niet om je rond te laten leiden door de verschillende ruimtes!

In DA VINCI kun je altijd binnenstappen voor koffie en gebak,  voor een goed glas wijn met een plankje overheerlijke crostini’s of Italiaanse charcuterie.  Hier worden maar liefst 8 soorten bier van het vat getapt en deze kunnen per 4 gedegusteerd worden met kleine glaasjes en een heerlijk  hapje erbij. We serveren ons 3-gangen Da Vinci menu met 9 keuzes per gang voor slechts € 26,50 per persoon maar uiteraard kunt u ook genieten van een heerlijke pasta, maaltijdsalade of wat kleine hapjes.

Kortom; een heerlijke plek midden in Terneuzen waar iedereen zich thuis voelt; met z’n 2-en lekker intiem aan een goed glas wijn of een heerlijk diner,  families met kinderen,  bruidsparen voor ‘hun’ allermooiste dag, zakenborrels, diners en personeelsfeesten tot wel 375 personen.  Ervaar het zelf,  kom, kijk & geniet van Da Vinci, tot binnenkort, we kijken ernaar uit….!  

Interesse in het geven van een feest bij ons? Zowel zakelijk als privé? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een uitgebreide offerte op maat of een rondleiding door het schitterende gebouw. Ook kunnen we, door de vele ervaring wat we inmiddels hebben met feesten, diners, bruiloften etc. ook een aantal mooie foto's laten zien zodat u een beeld krijgt van wat we allemaal voor u kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op via mail: welkom@davinciterneuzen.com of per telefoon: 0115-613001

Kom, kijk & ervaar... Da Vinci! Tot snel!

team Da Vinci